Iată aplicația Android în care puteți găsi tarifele atracțiilor turistice din România!

1.715 ori
<b>Iată aplicația Android în care puteți găsi tarifele atracțiilor turistice din România!</b>O aplicație foarte utilă și interesantă despre care v-am mai povestit în câteva rânduri este și "România Uimitoare" - titlu dezvoltat pe Android de către tânărul Andrei Pascale. Ați aflat mai multe despre Andrei într-un articol dedicat

O aplicație foarte utilă și interesantă despre care v-am mai povestit în câteva rânduri este și "România Uimitoare" - titlu dezvoltat pe Android de către tânărul Andrei Pascale. Ați aflat mai multe despre Andrei într-un articol dedicat pe care vi l-am prezentat aici și știți probabil că în portofoliul său se mai află atât aplicația InfoLoc (descărcare de aici), dar și aplicația Mobilissimo de Android la care s-a muncit serios, motiv pentru care îi mulțumim pe această cale.

România Uimitoare

Revenind însă la subiectul principal de astăzi și anume aplicația "România Uimitoare", aflați că acest software tocmai ce a primit o actualizare proaspătă cu o serie de noutăți interesante la pachet. În primul rând trebuie să știți că aplicația adună acum peste 300 locații și că unele sunt notate acum cu simbolul "*" în colțul din dreapta sus.

România Uimitoare

Aceste locații sunt câteva recomandări de la România Uimitoare și merită vizitate cu siguranță. Important de menționat și detaliul cu privire la faptul că în acest an Andrei a lansat un update prin care aplicația a primit un logo nou, mult mai modern, dar și alte noutăți interesante. A fost introdusă posibilitatea de a vedea locațiile organizate într-o listă, împărțite pe regiuni, județe sau orașe mari, iar funcția de căutare a fost regândită. 

România Uimitoare

Cât despre principala noutate adusă de către actualizarea la versiunea 2.6.0, aflați că unele locații afișează acum informații despre tarifele de intrare/acces, astfel încât să aveți date exacte despre obiectivele turistice pe care le vizitați. România Uimitoare devine astfel un ghid complet pentru vacanța voastră și totul se întâmplă într-o interfață prietenoasă și ușor de utilizat de oricine. 

România Uimitoare

Nu uităm nici de faptul că există o funcție interesantă pentru utilizatori, astfel că aceia care adaugă minim 5 locații în cadrul aplicației nu vor mai vedea anunțuri în interfață și vor primi acces la toate temele din aplicația InfoLoc gratis. Oricine poate adăuga noi locații, acestea urmând a fi ulterior verificate și aprobate de către un moderator. 

Vă amintim că aplicația "România Uimitoare" curprinde o colecție mare de locații afișate pe hartă și structurate în 4 categorii: Arhitectură și Muzee, Lăcașuri de Cult, Natură și Sport și Trasee Turistice. Odată accesată pagina cu detalii a unei locații veți vedea o fotografie reprezentativă, distanța până la respectiva locație și o secțiune de evaluare. Există și o secțiune Favorite unde vă puteți salva locațiile descoperite.

Puteți descărca aplicația "România Uimitoare" în varianta actualizată de aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×