(P) Iată de unde îți poți achiziționa o licență Windows 10 Pro OEM pentru doar 50 lei

3.593 ori
<b>(P) Iată de unde îți poți achiziționa o licență Windows 10 Pro OEM pentru doar 50 lei</b>Un lucru pe care l-ați observat cu siguranță în ultima vreme este acela că internetul este plin de oferte care mai de care mai atractive pentru licențe OEM de Windows, Office sau alte produse software Microsoft - promoții cu

Un lucru pe care l-ați observat cu siguranță în ultima vreme este acela că internetul este plin de oferte care mai de care mai atractive pentru licențe OEM de Windows, Office sau alte produse software Microsoft - promoții cu adevărat tentante prin prisma sumelor de achiziție. Ce trebuie să știți în primul și în primul rând este faptul că aceste licențe sunt oficiale și că la origine acestea au fost vândute de către Microsoft dezvoltatorilor sau companiilor la prețuri foarte mici.

Au fost repuse în vânzare ulterior și reprezintă o modalitate accesibilă de activare a Windows-ului instalat pe PC-ul vostru. Există numeroase recenzii din partea cumpărătorilor de asemenea licențe care confirmă funcționarea fără probleme a key-ului primit și asta pentru o sumă de câțiva zeci de lei.

Windows 10 Pro

Un retailer ce vine în această perioadă cu asemenea oferte speciale este și URcdkey.com care ne-a pregătit printre altele și bundle-uri de produse software. Folosind codul promo MM20 în secțiunea de comandă de pe site beneficiați de un discount de 20%, un produs exemplu pentru care puteți aplica acest voucher fiind Windows 10 Pro OEM. O asemenea licență vă va costa doar 11.74 dolari, adică undeva la 50 lei.

După cum spuneam, există și pachete speciale cu prețuri reduse, precum cel care include o licență Windows 10 Pro și o licență Office. Site-ul URcdykey.com oferă suport 24/7 în cazul în care aveți nelămuriri sau probleme cu produsul achiziționat și aflați că licența odată achiziționată vă va fi transmisă pe e-mail în maxim 10 minute, astfel că puteți activa Windows-ul imediat.

Licențele pot fi utilizate atât pentru instalările proaspete de Windows, dar și în situația în care aveți deja Windows instalat pe PC și doriți să îl activați. Windows 10 Pro sau Office poate fi descărcat de pe site-ul Microsoft, un ghid complet fiind disponibil aici. În lista de mai jos găsiți toate ofertele actuale ale retailerului, produse ce beneficiază de discount 20% odată cu aplicarea codului promo MM20:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×