Reduceri și Campanii Online #335: Azi PC Garage, eMAG, Altex, evoMAG [...]

928 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #335: Azi PC Garage, eMAG, Altex, evoMAG [...]</b>Începutul săptămânii ne aduce multe reduceri proaspete și tocmai de aceea avem pentru voi un articol nou nouț din seria Reduceri și Campanii Online. Descoperiți în lista de mai jos aceste noi promoții demarate de către retaileri

Începutul săptămânii ne aduce multe reduceri proaspete și tocmai de aceea avem pentru voi un articol nou nouț din seria Reduceri și Campanii Online. Descoperiți în lista de mai jos aceste noi promoții demarate de către retaileri în mediul online și așa cum v-am obișnuit, la final de articol găsiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit!

Produsul erou al zilei:

Oferta zilei vine din partea eMAG.ro și de această dată avem un produs mai diferit pentru voi și anume un aparat de spălat cu presiune ideal pentru cei care stau la casă și vor să își spele mașina în curte. Este un model Steinhaus Start PRO HPC-14 cu putere de 1400W, presiune de 100 bar și debit maxim de 288l/h. Costă doar 179 lei astăzi! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×