(P) Licență Windows 10 Pro la doar 42 lei pe site-ul AllGameKey.com! Iată și alte oferte

651 ori
<b>(P) Licență Windows 10 Pro la doar 42 lei pe site-ul AllGameKey.com! Iată și alte oferte</b>Promoțiile de iarnă continuă și la retailerii specializați în comercializarea de licențe software, un exemplu fiind site-ul AllGameKey.com care în această perioadă ne oferă discount-uri generoase

Promoțiile de iarnă continuă și la retailerii specializați în comercializarea de licențe software, un exemplu fiind site-ul AllGameKey.com care în această perioadă ne oferă discount-uri generoase la produsele Microsoft. Avem parte chiar dediscount-uri extra de 35% și în prim plan sunt desigur licențele Windows despre care aflați mai multe detalii prin intermediul rândurilor de mai jos. 

Windows

Avem ca recomandare specială o licență pentru activarea lui Windows 10 Pro, costul acesteia fiind de doar 8.84 euro ~ adică aproximativ 42 lei odată cu aplicarea codului promoțional AGKN35 în secțiunea de comandă de pe site. Odată ce realizați plata prin PayPal, transfer bancar, card de credit sau debit, veți primi licența pe e-mail simplu și rapid.

Există și un serviciu de suport pentru clicenți în cazul în care întâmpinați probleme, adresa de e-mail la care puteți apela fiind următoarea: support@allgamekey.com. Important de știut faptul că veți achiziționa doar licența de activare de aici, fiind necesară descărcarea inițială a pachetului software Windows 10 Pro de pe site-ul Microsoft.

Iată și celelalte oferte AllGameKey.com (disponibile aplicând codul AGKN35):

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×