Reduceri și Campanii Online #258: Azi Libris, Altex, evoMAG, Notino [...]

642 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #258: Azi Libris, Altex, evoMAG, Notino [...]</b>Promoțiile se țin lanț în online și pentru că ziua de 1 Iunie se apropie cu pași repezi ne-am hotărât ca astăzi să vă prezentăm un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online pentru a afla ce retaileri vin cu oferte

Promoțiile se țin lanț în online și pentru că ziua de 1 Iunie se apropie cu pași repezi ne-am hotărât ca astăzi să vă prezentăm un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online pentru a afla ce retaileri vin cu oferte în această perioadă. Este momentul ideal pentru a comanda un cadou pentru cel mic și a fi siguri că livrarea acestuia se va face până săptămâna viitoare. Iată cum se prezintă situația în materie de promoții!

Produsul erou al zilei:

Deși abia a sosit la vânzare pe site-ul Altex cu doar o săptămână în urmă, iată că smartphone-ul Motorola One Vision deja primește un discount atractiv. Costă acum doar 1.391 lei și primiți pentru această sumă un telefon cu ecran 21:9 pentru consumul de materiale video, cu procesor Exynos 9609, 4 GB RAM + 128 GB stocare, cameră duală în spate și senzor selfie decupat în ecran. Îl puteți cumpăra de aici!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×