Reduceri și Campanii Online #301: Azi Cel, evoMAG, QuickMobile, Libris [...]

573 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #301: Azi Cel, evoMAG, QuickMobile, Libris [...]</b>Weekend-ul ne bate la ușă și dacă aveți în plan o sesiune de shopping în zilele ce urmează, ați nimerit la țanc pentru că astăzi avem pentru voi o nouă ediție "Reduceri și Campanii Online". Veți descoperi astfel mai jos o

Weekend-ul ne bate la ușă și dacă aveți în plan o sesiune de shopping în zilele ce urmează, ați nimerit la țanc pentru că astăzi avem pentru voi o nouă ediție "Reduceri și Campanii Online". Veți descoperi astfel mai jos o listă a celor mai proaspete oferte demarate de către retaileri în online iar la final de articol aveți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

Un telefon interesant și accesibil pentru cel mic sau bunicul de la țară este acest Xiaomi Redmi Go, device ce rulează platfoma Android Go și care se vinde acum pentru doar 290 lei pe QuickMobile.ro odată cu aplicarea codului promo QUICK202. Are ecran HD de 5 inch, procesor Snapdragon 425, 1 GB RAM și cameră foto de 8 mpx în spate. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×