Reduceri și Campanii Online #289: Azi evoMAG, Altex, Libris, QuickMobile [...]

661 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #289: Azi evoMAG, Altex, Libris, QuickMobile [...]</b>Cum weekend-ul ne bate la ușă și cum mulți dintre voi sunt cu gândul la shopping în următoarele două zile libere ce ne așteaptă, avem astăzi pentru voi o listă a celor mai proaspete campanii promoționale din online

Cum weekend-ul ne bate la ușă și cum mulți dintre voi sunt cu gândul la shopping în următoarele două zile libere ce ne așteaptă, avem astăzi pentru voi o listă a celor mai proaspete campanii promoționale din online. Sunt multe reduceri de care puteți profita în această perioadă și așa cum v-am obișnuit de fiecare dată și acum avem la final de articol un produs erou al zilei care bifează un discount atractiv! 

Produsul erou al zilei:

O cameră video auto nu ar trebui să lipsească de la interiorul mașinii voastre, dispozitiv care vă ofere printre altele și siguranță în trafic sau în parcare, în situația neplăcută a unei spargeri. O asemenea cameră bună de luat în seamă este Xiaomi Yi Compact Dash care în aceste zile costă doar 246 lei la QuickMobile. Puteți aplica codul promo QUICK202 pentru extra 3% discount și aflați că dispozitivul filmează FHD la 30fps. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×