Reduceri și Campanii Online #336: Azi Libris, Notino, Germanos, IT Galaxy [...]

825 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #336: Azi Libris, Notino, Germanos, IT Galaxy [...]</b>Luna septembrie a ajuns iată aproape de final și deși nu știm cum de s-a întâmplat acest lucru așa rapid, știm că asta înseamnă că suntem cu un pas mai aproape de promoțiile Black Friday. Până atunci totuși, ne axăm asupra ofertelor

Luna septembrie a ajuns iată aproape de final și deși nu știm cum de s-a întâmplat acest lucru așa rapid, știm că asta înseamnă că suntem cu un pas mai aproape de promoțiile Black Friday. Până atunci totuși, ne axăm asupra ofertelor actuale pe care le găsiți listate mai jos. La final de articol avem pentru voi și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în aceste zile! 

Produsul erou al zilei:

În campania actuală evoMAG.ro puteți găsi și telefoane la prețuri speciale, un exemplu fiind Redmi Note 7 care în versiunea cu 3 GB RAM + 32 GB stocare ajunge să coste doar 739 lei. Telefonul vine cu ecran FHD+ de 6.3 inch, cameră duală de 48 + 5 megapixeli în spate, scanner de amprente, baterie de 4000 mAh cu alimentare la 18W și cu procesor Snapdragon 660.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×