Samsung Galaxy S11+ ar putea fi un slider cu ecran extensibil; Vedem un brevet proaspăt

1.623 ori
<b>Samsung Galaxy S11+ ar putea fi un slider cu ecran extensibil; Vedem un brevet proaspăt </b>Brevetele continuă să-și facă apariția online și astăzi este rândul celor de la Samsung să ne prezinte viitoare produse la care lucrează în momentul de față. Așa cum spune și titlul articolului de față, avem de-a face

Brevetele continuă să-și facă apariția online și astăzi este rândul celor de la Samsung să ne prezinte viitoare produse la care lucrează în momentul de față. Așa cum spune și titlul articolului de față, avem de-a face cu o aplicație de brevet ce pare a-l descrie pe Samsung Galaxy S11+, flagship așteptat să debuteze la începutul anului viitor - cel mai probabil în cadrul târgului de tehnologie MWC 2020 din Barcelona! 

Brevet Samsung

Acest brevet a fost publicat la data de 29 august și ne prezintă un smartphone cu ecran extensibil. Atunci când este închis devine un terminal compact ușor de purtat în buzunar și observăm că se păstrează și ideea de ecran curbat lateral într-o oarecare măsură. Ar fi un ecran "cascadă", dar cu toate acestea nu ne vom putea bucura de el din cauza unei rame metalice parte din mecanismul slider. 

Samsung Galaxy S11+

Potrivit detaliilor menționate aici, la nevoie ecranul poate fi extins cu până la 25% printr-un gest de tip slide. La mijloc este implicat un display flexibil și putem vedea că în zona superioară reapare o margine destul de generoasă care ne amintește de Galaxy S8 mai degrabă. Aici sunt integrați tot soiul de senzori, camerele selfie și earpiece-ul pentru convorbiri. 

În spate se regăsesc 3 sau 4 camere foto și trebuie spus că design-ul adoptat aici nu arată deloc rău. Samsung este așteptată să ne aducă un design complet actualizat pentru viitorul său flagship din seria S, iar o asemenea abordare ar atrage cu siguranță atenția publicului mai ales în această perioadă în care pliabilele sunt la ordinea zilei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×