Reduceri și Campanii Online #398: Azi Germanos, Cel, IT Galaxy, Libris [...]

596 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #398: Azi Germanos, Cel, IT Galaxy, Libris [...]</b>Deși ne aflăm în prima săptămână a noului an, observăm că retailerii continuă să ne tot propună reduceri atractive. Pentru a vă scuti de căutarea acestora, noi le-am adunat pe toate în lista de mai jos și ca bonus

Deși ne aflăm în prima săptămână a noului an, observăm că retailerii continuă să ne tot propună reduceri atractive. Pentru a vă scuti de căutarea acestora, noi le-am adunat pe toate în lista de mai jos și ca bonus, avem la final de articol și un produs erou al zilei ce se remarcă prin discount-ul generos primit. 

Produsul erou al zilei:

Dacă vreți să vă mai și jucați, aflați că în acest moment Altex.ro are multe reduceri la jocurile de consolă. Un exemplu pentru pasionații de racing este The Crew 2 care în varianta de PS4 ajunge să coste doar 79 lei. Acest titlu are o poveste single-player, dar puteți să vă distrați și în modul multi-player dacă doriți. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×