Reduceri și Campanii Online #338: Azi PC Garage, Altex, CEL, Germanos [...]

904 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #338: Azi PC Garage, Altex, CEL, Germanos [...]</b>Promoțiile Back to School s-au încheiat iar acum asistăm la apariția unor noi oferte interesante din partea retailerilor, fiind vizate în mare parte electrocasnicele. Sunt și reduceri pentru smartphone-uri și gadget-uri, iar în oferta

Promoțiile Back to School s-au încheiat iar acum asistăm la apariția unor noi oferte interesante din partea retailerilor, fiind vizate în mare parte electrocasnicele. Sunt și reduceri pentru smartphone-uri și gadget-uri, iar în oferta PC Garage veți găsi chiar și noutăți în zona de periferice gaming. Listăm toate ofertele mai jos și la final de articol găsiți un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Deși pierde din preț cu încetinitorul, iPhone SE rămâne în continuare un favorit al publicului - telefon ce atrage prin dimensiunile compacte pe care mulți le preferă. Are un ecran de doar 4 inch ce poate părea minuscul pentru trendurile actuale, 2 GB RAM și un procesor Apple A9. Deși a fost lansat în martie 2016, acest telefon va primi cel mai nou release iOS 13 începând din această săptămână. Cel mai bun preț este de 1.098 lei la evoMAG.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×