Reduceri și Campanii Online #391: Azi Altex, eMAG, PC Garage, Germanos [...]

910 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #391: Azi Altex, eMAG, PC Garage, Germanos [...]</b>Iată-ne ajunși la mijloc de săptămână și totodată la o săptămână distanță de Crăciun, sărbătoare ce se apropie cu pași repezi. Dacă încă nu ați comandat cadouri pentru cei dragi ar cam fi ultimul moment în care

Iată-ne ajunși la mijloc de săptămână și totodată la o săptămână distanță de Crăciun, sărbătoare ce se apropie cu pași repezi. Dacă încă nu ați comandat cadouri pentru cei dragi ar cam fi ultimul moment în care puteți face asta cu garanția de a vă vedea produsele livrate până luni. În acest sens noi vă ajutăm prin lista de mai jos ce include cele mai proaspete oferte din online. La final de articol găsiți și un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Dacă vreți ca în vacanța de sărbători să vă distrați cu prietenii la o sesiune de FIFA, aflați că Altex.ro are o ofertă specială pentru pachetul ce include un controller DualShock 4 v2 și jocul FIFA 20 pentru PS4. Costă doar 424 lei și puteți da comanda de aici, cu mențiunea că retailerul garantează livrarea până de Crăciun! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×