Reduceri și Campanii Online #345: Azi PC Garage, eMAG, Altex, QuickMobile [...]

928 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #345: Azi PC Garage, eMAG, Altex, QuickMobile [...]</b>Astăzi v-am pregătit o ediție specială din seria "Reduceri și Campanii Online", o ediție de weekend prin intermediul căruia aflați care sunt cele mai proaspete oferte din online de care puteți profita. Sunt multe reduceri atractive

Astăzi v-am pregătit o ediție specială din seria "Reduceri și Campanii Online", o ediție de weekend prin intermediul căruia aflați care sunt cele mai proaspete oferte din online de care puteți profita. Sunt multe reduceri atractive, la o gamă largă de produse și vă puteți chiar orienta cu privire la prețuri pentru a vedea la ce sume vor fi afișate produsele favorite de Black Friday. La final de articol găsiți și un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

Un nou produs ce ajunge în oferta QuickMobile în aceste zile este și Oppo Realme 3 Pro, telefon ce este afișat deja cu o reducere destul de consistentă. Costă doar 999 lei, sau chiar mai puțin cu 3% dacă aplicați la comandă codul promo QUICK202. Pe lista de dotări se află un ecran IPS LCD FHD+ de 6.3 inch, procesor Snapdragon 710, 4 GB RAM, 64 GB stocare și o baterie generoasă de 4045 mAh ce se încarcă la 20W.

Primim cameră selfie de 25 mpx, iar în spate o cameră duală de 16 + 5 mpx. Telefonul poate fi achiziționat de aici

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×