Reduceri și Campanii Online #322: Azi PC Garage, Altex, QuickMobile, eMAG [...]

823 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #322: Azi PC Garage, Altex, QuickMobile, eMAG [...]</b>Ultima săptămână de vară este aici și avem pentru voi un articol proaspăt din seria Reduceri și Campanii Online, postare marcată de către numeroase campanii de tip Back to School. Este momentul ideal pentru un upgrade al PC-ului

Ultima săptămână de vară este aici și avem pentru voi un articol proaspăt din seria Reduceri și Campanii Online, postare marcată de către numeroase campanii de tip Back to School. Este momentul ideal pentru un upgrade al PC-ului, sau pentru a-l echipa pe cel mic cu cele necesare pentru școală. Descoperiți toate aceste campanii noi în lista de mai jos, iar la final de articol un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

La un preț de doar 899 lei, Huawei Mate 20 Lite sună a fi o alegere tare interesantă de smartphone de buget. Are o cameră duală în spate, cameră duală și în față, ecran generos de 6.3 inch cu rezoluție FHD, 4 GB RAM + 64 GB stocare și procesor Kirin 710. Primim baterie de 3750 mAh și scanner de amprente în spate.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×