Reduceri și Campanii Online #388: Azi eMAG, Altex, Libris, PC Garage [...]

891 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #388: Azi eMAG, Altex, Libris, PC Garage [...]</b>O nouă săptămână a lunii decembrie începe astăzi și ar cam fi momentul ideal să vă comandați produsele dorite pentru a avea siguranța că vor ajunge în timp util și gata de pus sub brad pentru cei dragi

O nouă săptămână a lunii decembrie începe astăzi și ar cam fi momentul ideal să vă comandați produsele dorite pentru a avea siguranța că vor ajunge în timp util și gata de pus sub brad pentru cei dragi. Avem pentru voi o listă a celor mai proaspete oferte din online mai jos, iar la final de articol găsiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount generos primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

Dacă în vacanța ce urmează vreți să vă delectați cu ceva gaming pe PC sau consolă, atunci clar aveți nevoie și de o pereche de căști care să ofere o acustică de calitate. Modelul ASUS TUF Gaming H7 de față pare a fi o alegere tare interesantă. Costă 359 lei la Altex și oferă drivere de 53 mm, conectare prin jack 3.5 mm sau port USB, microfon cu Noise Cancelling și suport 7.1.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×