Reduceri și Campanii Online #362: Azi Altex, PC Garage, eMAG, evoMAG [...]

952 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #362: Azi Altex, PC Garage, eMAG, evoMAG [...]</b>Ultima săptămână din octombrie este aici și vine la pachet cu multe promoții interesante, chiar dacă în curând are loc Black Friday. În lista de mai jos descoperiți cele mai recente campanii promoționale organizate de

Ultima săptămână din octombrie este aici și vine la pachet cu multe promoții interesante, chiar dacă în curând are loc Black Friday. În lista de mai jos descoperiți cele mai recente campanii promoționale organizate de către retaileri în mediul online. La final de articol aveți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

În oferta QuickMobile.ro puteți găsi în aceste zile și smartphone-ul Samsung Galaxy A50s la un preț special, telefon ce adoptă un panou spate texturat și baterie de 4000 mAh. Are o cameră foto triplă în spate, cu senzor principal de 48 mpx, ecran AMOLED de 6.4 inch, 6 GB RAM și 128 GB stocare - totul la 1.552 lei folosind codul promo QUICK202.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×