eMAG crește suma minimă pentru care oferă livrare gratuită! Este introdusă și o taxă pentru ridicarea din showroom

3.892 ori
<b>eMAG crește suma minimă pentru care oferă livrare gratuită! Este introdusă și o taxă pentru ridicarea din showroom</b>Săptămâna nu aduce vești prea bune pentru cei care obișnuiesc să cumpere de pe site-ul eMAG, asta pentru că retailerul tocmai ce a revizuit regulamentul ce privește livrarea comenzilor. După cum ați remarcat încă

Săptămâna nu aduce vești prea bune pentru cei care obișnuiesc să cumpere de pe site-ul eMAG, asta pentru că retailerul tocmai ce a revizuit regulamentul ce privește livrarea comenzilor. După cum ați remarcat încă din titlul postării de față, celebrul jucător din retailerul românesc schimbă complet lucrurile, astfel că transportul va fi gratuit doar pentru acele comenzi cu valoare mai mare de 1.500 lei.

Până mai ieri suma minimă pentru care se oferea livrare gratis era de 250 lei, dar iată că acum acest prag ajunge la o valoare de-a dreptul impresionantă. Mai mult de atât, dacă veți comanda produsul dorit (valoare mai mică de 1.500 lei) cu ridicare din showroom aflați că se aplică o taxă de livrare în valoare de 5 lei pentru acest serviciu.

eMAG

Tot 5 lei în plus veți plăti și dacă alegeți livrarea în easybox asta dacă produsul cu preț de sub 1.500 lei este vândut de eMAG, pentru că în cazul produselor vândute de partenerii din marketplace suma poate varia. Este o mutare neașteptată din partea retailerului și majoritatea opiniilor sunt negative, după cum scoate la iveală și postarea despre subiect de pe grupul de Facebook Mobilissimo.

Pentru mai multe detalii despre schimbările aduse asupra procesului de livrare eMAG, puteți accesa regulamentul de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×