Reduceri și Campanii Online #403: Azi evoMAG, Notino, Libris, Germanos [...]

646 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #403: Azi evoMAG, Notino, Libris, Germanos [...]</b>În cazul în care vă aflați în căutarea reducerilor ați nimerit la fix pentru că astăzi avem pentru voi un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online prin intermediul căruia veți afla ce noutăți ne propun

În cazul în care vă aflați în căutarea reducerilor ați nimerit la fix pentru că astăzi avem pentru voi un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online prin intermediul căruia veți afla ce noutăți ne propun retailerii în această perioadă. Găsiți o listă a promoțiilor mai jos iar la final de articol un produs erou al zilei ce se remarcă prin discount-ul generos primit! 

Produsul erou al zilei:

Oferta de astăzi este reprezentată de către smartphone-ul Oppo Realme X2 Pro,un flagship veritabil ce se vinde pentru doar 2.199 lei la QuickMobile. Aveți și codul promo QUICK202 pentru o reducere extra de 3% și aflați că telefonul aduce procesor Snapdragon 855+, ecran Super AMOLED de 6.5 inch cu rată de refresh de 90Hz, 8 GB RAM + 128 GB stocare și baterie de 4000 mAh cu alimentare la 50W!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×