Reduceri și Campanii Online #358: Azi eMAG, Libris, Notino, Germanos [...]

786 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #358: Azi eMAG, Libris, Notino, Germanos [...]</b>La mijlocul lunii octombrie remarcăm iată faptul că retailerii încep încet-încet să se pregătească pentru cel mai mare eveniment de shopping al anului și anume Black Friday. Este momentul oportun pentru a vă face listele de

La mijlocul lunii octombrie remarcăm iată faptul că retailerii încep încet-încet să se pregătească pentru cel mai mare eveniment de shopping al anului și anume Black Friday. Este momentul oportun pentru a vă face listele de cumpărături și a pune ochii pe produsul favorit. În acest sens noi vă oferim mai jos o listă a celor mai proaspete oferte din mediul online!

Produsul erou al zilei:

În aceste zile cei de la eMAG organizează o campanie specială de extra reduceri pentru clienții fideli, astfel că toate produsele beneficiază de un discount extra de 5%. Printre acestea se numără și smartphone-uri precum Galaxy S10, device ce poate fi achiziționat acum pentru suma de 2.850 lei folosind voucher-ul din cont. Acesta vine cu o cameră foto triplă în spate, 8 GB RAM și 128 GB stocare. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×