Reduceri și Campanii Online #318: Azi Cel, Libris, Germanos, eMAG [...]

639 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #318: Azi Cel, Libris, Germanos, eMAG [...]</b>Începutul săptămânii este marcat de noi campanii promoționale demarate de către retaileri în mediul online. Noi le-am listat pe toate cele descoperite în lista de mai jos și aflați că ofertele sunt variate, acoperind numeroase categorii

Începutul săptămânii este marcat de noi campanii promoționale demarate de către retaileri în mediul online. Noi le-am listat pe toate cele descoperite în lista de mai jos și aflați că ofertele sunt variate, acoperind numeroase categorii de produse. Apropo de produse, la final de articol aveți un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

Dacă vă aflați în căutarea unui smartphone de buget care să se remarce și printr-un design premium, atunci ASUS ZenFone 4 poate fi o alegere tare interesantă. Varianta cu 4 GB RAM + 64 GB stocare a acestuia ajunge să coste acum doar 679 lei pe QuickMobile.ro odată cu utilizarea codului promo QUICK202. Telefonul are ecran FHD+ de 5.5 inch, scanner amprente, cameră duală în spate și carcasă cu ramă metalică și spate din sticlă. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×