Reduceri și Campanii Online #408: Azi Notino, evoMAG, Cărturești, Altex [...]

768 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #408: Azi Notino, evoMAG, Cărturești, Altex [...]</b>Luna ianuarie este cunoscută pentru discount-urile masive pe care retailerii le oferă, iar prima lună din 2020 nu face excepție. Avem multe oferte atractive de care puteți profita în această perioadă

Luna ianuarie este cunoscută pentru discount-urile masive pe care retailerii le oferă, iar prima lună din 2020 nu face excepție. Avem multe oferte atractive de care puteți profita în această perioadă iar pentru a vă scuti de căutarea acestora, noi vi le listăm mai jos. La final de articol găsiți de asemenea și un produs erou al zilei ce se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

Oferta zilei vine astăzi din partea celor de la Altex.ro, acolo unde descoperim laptop-ul ACER Aspire 3 A315-54-36X5 la prețul promoțional de 1.799 lei. Acest notebook sosește echipat cu procesor Intel Core i3-10110U (10th Gen), ecran Full HD de 15.6 inch, 4 GB RAM și 1 TB de stocare flash. Este potrivit pentru un student sau elev, urmând a oferi performanța necesară pentru rularea suitei Office, dar și pentru consum multimedia. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×