Reduceri și Campanii Online #426: Azi Notino, eMAG, Cărturești, Altex [...]

582 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #426: Azi Notino, eMAG, Cărturești, Altex [...]</b>Astăzi în întreaga lume se sărbătorește Valentine's Day, un fenomen prin care iubirea este celebrată și o zi în care se oferă și cadouri persoanei iubite. Dacă încă nu v-ați ocupat de acest aspect, nu e prea

Astăzi în întreaga lume se sărbătorește Valentine's Day, un fenomen prin care iubirea este celebrată și o zi în care se oferă și cadouri persoanei iubite. Dacă încă nu v-ați ocupat de acest aspect, nu e prea târziu să dați o fugă în magazine sau showroom-uri pentru a cumpăra un cadou special. Aflați din lista de mai jos cu ce reduceri ne mai tentează retailerii în această perioadă și la final de articol găsiți un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Avem astăzi ca recomandare pentru voi un smartphone ieftin și bun, fiind vorba despre Motorola One Macro. După cum și numele sugerează, avem parte de o cameră dedicată pentru captura macro. Pe lista sa de dotări primim ecran HD+ de 6.2 inch, procesor Helio P70, 4 GB RAM, 64 GB stocare, baterie de 4000 mAh și scanner de amprente în spate. Costă acum doar 599 lei la Altex.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×