Prezentare Xiaomi Coclean - micul aspirator ideal pentru curățenia în mașină și nu numai

2.113 ori
<b>Prezentare Xiaomi Coclean - micul aspirator ideal pentru curățenia în mașină și nu numai</b>În ultimele săptămâni pe masa de teste Mobilissimo s-a aflat un dispozitiv mai special și anume aspiratorul auto Xiaomi Coclean despre care probabil ați mai auzit recent. Deși acesta este promovat

În ultimele săptămâni pe masa de teste Mobilissimo s-a aflat un dispozitiv mai special și anume aspiratorul auto Xiaomi Coclean despre care probabil ați mai auzit recent. Deși acesta este promovat în principal pentru utilizarea sa la interiorul automobilului pentru curenție, poate fi la fel de util și în casă sau la birou. Descoperiți din rândurile de mai jos impresiile formate și aflați că prețul actual este de doar 47.99 euro în oferta GeekMaxi odată cu aplicarea codului promo TVief9A9.

Unboxing și design

Unul dintre primele lucruri pe care le vei observa la acest aspirator va fi dimensiunea sa compactă. Are o greutate de doar 560 grame care în realitate se simte cu mult mai mică și poate fi manevrat ușor chiar și în spațiile înguste precum se întâmplă în automobil acolo unde trebuie să ajunge și în colțuri, sau sub scaune pentru a aspira tot praful sau nisipul adunat.

Xiaomi Coclean

Lungimea este de 29.8 cm, are un diametru de 6 cm și este cu 60% mai mic decât un aspirator auto tradițional. Acest model de la Xiaomi vine pe negru și la prima vedere forma sa îmi amintește de cea a unui termos. Ca fapt divers cei de la Xiaomi promovează prin imaginile oficiale depozitarea acestui aspirator chiar în buzunarul de la ușa automobilului, acolo unde de regulă ținem sticla de apă/suc.

Xiaomi Coclean

Aflați că în cutie veți găsi unitatea centrală (aspiratorul), o duză telescopică 2 în 1, un încărcător auto și un filtru HEPA instalat pe unitatea centrală. De asemenea, există și un manual de instrucțiuni rapide.

Hardware și performanță

Trecem și la partea de dotări, acolo unde acest aspirator stă foarte bine ținând cont de zona de preț din care face parte. Aflați astfel că la interior Xiaomi Coclean aduce un motor cu putere de 80W și o viteză de rotație de 32000 rpm. Poate colecta hârtie, praf, păr, ba chiar și monede cu mare ușurință. Puterea de aspirare este de 5000 Pa, superioară chiar unor modele de aspirator robot prezente pe piață.

Xiaomi Coclean

Aspiratorul dispune de un mecanism ce previne împrăștierea prafului în jur și de 2 baterii a câte 2000 mAh care asigură o durată de funcționare în mod wireless de 13 minute. Poate fi utilizat și prin fir conectând încărcătorul auto la bricheta din mașină. Bateria suportă încărcare rapidă 12V/2A și aflați că o alimentare completă durează aproximativ 90 minute.

Xiaomi Coclean

Mai trebuie să știți și faptul că aspiratorul are o lumină LED ce ne va ajuta să curățăm mai atent în locurile greu accesibile din automobil. Nivelul de zgomot emis este de sub 65 dB și capacitatea rezervorului său este de 100 ml, curățarea sa fiind foarte ușoară. 

Impresii și disponibilitate

Xiaomi Coclean

Am avut ocazia să testez acest aspirator timp de o săptămână și din start ce apreciez cel mai mult este faptul că funcționează și în mod wireless. Dețin un aspirator auto clasic pe care îl folosesc pentru curățenia în mașină și situațiile în care alimentatorul auto conectat la brichetă iese și la cea mai simplă mișcare sunt de ordinul zecilor. Cu Xiaomi Coclean scapi de această problemă, plus că puterea de aspirare este clar superioară oricărui model standard din aceeași zonă de preț.

Este și silențios, iar un plus pe care l-am apreciat a fost lanterna LED integrată ce ajută în "ochirea" prafului și aspirarea acestuia. Se poate utiliza la fel de bine și la interior, la birou, pentru a aspira părul pisicii de pe canape sau boabele de orez căzute pe blatul de bucătărie precum în clipul nostru pe care îl vedeți aici. 

Aflați că în această perioadă aspiratorul auto Xiaomi Coclean costă doar 47.99 euro în oferta GeekMaxi odată cu aplicarea codului promo TVief9A9. Îl puteți achiziționa de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×