Turul Magazinelor #448: adaptoare USB-C-HDMI, raclette pentru gătit și adaptor care îți face telefonul încărcabil wireless

1.554 ori
<b>Turul Magazinelor #448: adaptoare USB-C-HDMI, raclette pentru gătit și adaptor care îți face telefonul încărcabil wireless</b>Astăzi, în Turul Magazinelor #448, ediția de weekend ne axăm pe adaptoare. Pe de o parte am găsit adaptoare USB-C to HDMI și pe de altă parte putem face orice telefon să suporte încărcare wireless. Avem detalii mai jos, plus plite speciale pentru gătit..

Astăzi, în Turul Magazinelor #448, ediția de weekend ne axam pe adaptoare. Pe de o parte am găsit adaptoare USB-C to HDMI și pe de altă parte putem face orice telefon să suporte încărcare wireless. Avem detalii mai jos, plus plite speciale pentru gătit, un telefon Xiaomi cu ștaif și un nou joc de consolă, The Crew 2.

1. Raclette Gourmet Ottimo, Rommelsbacher, RC1200

Raclette Gourmet Ottimo, Rommelsbacher, RC1200

Grătarele electrice de tip Raclette au avantajul unei încălziri ce nu necesită mult fum, lemn, hârtie sau arderi excesive și grăsimi. Are o suprafața neuniforma acest model și picurătoare, care scăpa de "sucurile" nedorite. Grătarul include 8 tăvițe anti aderențe cu mâner termorezistent, 8 rașchete pentru curățat.

Cântărește doar 3.7 kilograme și costă sub 650 de lei la eMAG.ro.

2. Adaptoare utile la evoMAG.ro

Adaptoare

Dacă vreți să faceți o captură la rezoluție ridicată de pe ecranul telefonului vostru aveți acest adaptor USB Type-C to HDMI, care duce semnalul video spre monitor sau televizor chiar. E bun pentru gameri, captură unor aplicații pentru developeri sau pentru a arată rudelor fotografii de pe telefon. Costă 164.99 lei la evoMAG.ro.

Adaptoare

Încă un adaptor util la evoMAG.ro costă doar 143.99 lei și este un model multi port, cu 2 USB-A-uri, un USB-C și HDMI. Toate acestea se pot conecta la un telefon cu USB Type-C fără probleme. Poate scoate video până la 4K și face transferuri până la 5 Gbps.

3. Telefon mobil Xiaomi Mi Mix 2S 64GB Dual Sim 4G Black 18505

Xiaomi Mi MIX 2S

Unul dintre cele mai puternice și apreciate terminale Xiaomi ale anului este Xiaomi Mi MIX 2S. Are o cameră cu notă bună în DxOMark, procesor puternic Snapdragon 845 și costă doar 2.499 lei la Cel.ro. Oferă și încărcare wireless, 6 GB RAM și două camere de 12 MP, plus Android 8.0 cu MIUI 9.5.

4. The Crew 2

The Crew 2

Pe 29 iunie a debutat jocul The Crew 2, pe PS4 și Xbox One. Acest titlu de la Ubisoft costă 269 lei și va pune în pielea unui tânăr care vrea să ajungă cel mai galonat daredevil din SUA. Vrea să ajungă maestru la curse auto, zeul întrecerilor cu bărci, avioane, motociclete și offroad. Sute de vehicule și o hartă REALĂ a SUA va stau la dispoziție.

Va veți întrece cu alți gameri și trebuie să adunați followeri. Unele curse va duc în mediu urban, printre mașini ce rulează pe autostrăzi.

5.  USB Type C QI Wireless Charger Receiver For Android-BLACK 245

USB Type C QI Wireless Charger Receiver For Android-BLACK 245

Cum va sună ideea de a transformă un telefon normal într-un terminal capabil de încărcare wireless? Ei bine fix asta face accesoriul acesta, vândut de către GearBest.com. E vorba despre un adaptor care se conectează la portul USB al terminalului și îi atașează un panou în spate cu suport pentru încărcare Qi. Prețul este de doar 2.89 dolari.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×