Mini Turul Magazinelor #23: Televizor Horizon + mașină de tocat carne și telefon cu display secundar la reducere

2.079 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #23: Televizor Horizon + mașină de tocat carne și telefon cu display secundar la reducere</b>La doi pași de weekend vă prezentăm o mini ediție a Turului Magazinelor, postare în care veți descoperi 4 produse interesante care se bucură de reduceri pe acest final de săptămână lucrătoare. Pe lista noastră se află

Venim astăzi cu o nouă ediție compactă a turului magazinelor, articol în care avem pentru voi 4 recomandări de produse, de la un smartphone deosebit cu display secundar ce primește un discount generos, la un pachet format din televizor și mașină de tocat și până la o ladă frigorifică ideală pentru ieșirile în natură acum în ultima lună de vară. Le descoperiți pe toate mai jos!

1. Meizu Pro 7

Meizu Pro 7

Cel mai interesant smartphone al celor de la Meizu adus pe piață în 2017 a fost clar modelul Pro 7, dispozitiv care a pierdut serios din preț de la debut și până astăzi. PC Garage are în momentul de față o campanie specială pentru smartphone-uri și acesta de față ajunge să coste numai 1.098 lei în varianta mai deosebită pe roșu. Telefonul are un ecran secundar în spate ce permite și realizarea de selfie-uri, iar dotările includ un ecran FHD Super AMOLED de 5.2 inch, 4 GB RAM și baterie de 3000 mAh.

2. Televizor Horizon 80 cm, FHD + mașină de tocat carne

Horizon 32HL7320F

O ofertă tare interesantă am descoperit pe eMAG în platforma MarketPlace acolo unde un pachet format din televizor și mașină de tocat carne se vinde pentru suma de doar 879 lei. Televizorul este unul Horizon 32HL7320F cu diagonală de 81 cm și rezoluție Full HD, iar mașina de tocat carne un model Heinner MG1500-TA cu putere de 1600W ce vine cu numeroase accesorii alături. 

3. Ladă frigorifică Mobicool U26, 25 litri 

Mobicool U26

Pentru mers la camping sau în vacanță o ladă frigorifică este clar necesară, iar evoMAG ne oferă o sugestie numai bună. Este vorba despre modelul Mobicool U26 cu răcire pasivă ce vine cu un mâner pentru transportului și care oferă o capacitate de depozitate de 25 litri. Are spațiu pentru sticle mari de 2 litri în picioare și aflați că polipropilena a fost utilizată pentru carcasa exterioară și interioară. Prețul este acum de doar 149 lei.

4. Încărcător Quick Charge 3.0 Cellularline

Cellularline

Cu un discount de 50% găsiți în aceste zile pe QuickMobile și încărcătorul Cellularline ce aduce suport pentru încărcare în standard Quick Charge 3.0. Potrivit detaliilor menționate pe site acest adaptor este capabil să ofere un output de 18W, detaliu confirmat și de către un cumpărător în secțiunea de recenzii. Prețul este de doar 34.90 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×