Turul Magazinelor #563: Televizor 4K Samsung la preţ bun, o trotinetă nouă cu scaun pe piaţa locală şi 2 telefoane cu cameră triplă la preţ ridicol

2.342 ori
<b>Turul Magazinelor #563: Televizor 4K Samsung la preţ bun, o trotinetă nouă cu scaun pe piaţa locală şi 2 telefoane cu cameră triplă la preţ ridicol</b>Finalul de săptămână să sub semnul reducerilor la telefoane, electrocasnice, televizoare şi trotinete. Ştiu că vremea nu ţine cu noi, dar nu strică o trotinetă pentru zilele mai senine, mai ales una abia sosită locală şi cu scaun

Finalul de săptămână să sub semnul reducerilor la telefoane, electrocasnice, televizoare şi trotinete. Ştiu că vremea nu ţine cu noi, dar nu strică o trotinetă pentru zilele mai senine, mai ales una abia sosită locală şi cu scaun inclus. Avem şi un televizor 4K Samsung la o sumă corectă, un Galaxy S10e ieftinit şi un cuptor incorporabil Beko care e supradotat la preţul său. Plus că am găsit două telefoane cu cameră triplă care sunt chiar prea ieftine aş zice. Iată ofertele:

1. Televizor LED Samsung UE40NU7122

Samsung UE40NU7122

La evoMAG.ro am găsit un televizor LED de 101 cm cu rezoluţie 4K, funcţii smart, WiFi şi slot CI+ la sub 1400 lei. E o sumă corectă pentru acest brand şi are plusul că poţi vedea televizorul în showroom înainte de a îl cumpăra. Are recenzii pozitive multe şi vine cu difuzoare de 20W în total, ieşire audio digital optică, tuner digital şi 3 porturi HDMI, plus 2 USB 2.0.

2. Cuptor incorporabil Beko BIR25400XMS Electric

Beko BIR25400XMS Electric

La Cel.ro am găsit un cuptor incorporabil Beko electric, la suma de 1099 lei. E supradotat şi elegant la această sumă, venind cu funcţie de autocurăţare, dar şi grill şi timer. Are 5 ani garanție, poate găti omogen pe oricare dintre nivelurile de poziţionare ale tăvii şi oferă un flux de aer cald distribuit egal. Suportă gătirea a 3 preparate simultan pe fiecare din "etaje" fără a amesteca mirosurile şi aromele. Rafturile au un sistem telescopic şi avem şi o tavă adâncă de copt utilă pentru petrecerile cu mulţi oaspeţi.

3. Trotineta electrică Ryde 500

Ryde 500

PCGarage.ro a început să listeze la precomandă o nouă trotinetă electrică, prima cu scaun hidraulic pe care o văd pe plan local. Costă 3684 lei şi va sosi peste 2 săptămâni la noi în ţară. Are viteza maximă de 25 km/h, suportă până la 150 de kilograme şi are roţi de 10 inch diametru. Suspensia este în faţă şi avem un motor de 500W şi un acumulator de 10.400 mAh la bord. Autonomia maximă este de 30 de kilometri.

4. Samsung Galaxy S10e

Samsung Galaxy S10e

Un telefon care nu mai are nevoie de nici o prezentare, Samsung Galaxy S10e se găseşte la evoMAG.ro la suma de 2879 lei mai nou (era 3400 lei în martie). Păstrează cele mai bune camere de pe S10 şi S10+, cea principală şi cea ultra wide în spate, iar în față are o cameră selfie decupată în ecran, cea principală de 10 MP de pe Galaxy S10+, tot cu filmare 4K.

Avem cel mai compact corp de telefon cu dotări de flagship în 2019 şi cel mai bun raport de dimensiuni de pe piaţă. Difuzoarele sunt generoase şi avem şi o baterie ce asigură ore bune de funcţionare.

5. Lenovo Z5s

Lenovo Z5s

La prima vedere un telefon cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare e banal la 1025 lei pe GearBest.com. Apoi vezi că acest Lenovo Z5s are un screen to body ratio măricel, muchii foarte înguste şi o cameră triplă în spate. Ecranul de 6.3 inch e destul de generos şi avem şi procesor Snapdragon 710 care e foarte puternic pentru midrangere. Camera include senzori de 16 MP + 8 MP + 5 MP, iar în față avem o cameră de 16 MP.

6. ЕT P35 Pro

ЕT P35 Pro

ET P35 Pro este un telefon de doar 376 lei la Lightinthebox.com şi vine cu 2 GB RAM şi 32 GB stocare. Până aici sună modest, dar culmea e că are 3 camere în spate. Are procesor MediaTek şi doar conectivitate 3G, dar sună bine bateria de 4800 mAh. Din păcate nu avem prea multe detalii despre camerele sale, în afara unui senzor de 16 MP şi a unuia de 8 MP. Probabil a treia cameră este un senzor de adâncime. Nu e exclus să avem doi senzori de adâncime şi o cameră de 16 MP principală la cum sună materialele promoţionale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×