Priza inteligentă Koogeek Wi-Fi costă acum doar 25 euro pe Cafago; Iată și alte oferte

1.215 ori
<b>Priza inteligentă Koogeek Wi-Fi costă acum doar 25 euro pe Cafago; Iată și alte oferte</b>Din partea celor de la Cafago.com primim astăzi o nouă serie de sugestii pentru produse aflate la reducere în această perioadă. Printre ele se numără și priza Koogeek Wi-Fi despre care veți afla mai multe în rândurile următoare

Din partea celor de la Cafago.com primim astăzi o nouă serie de sugestii pentru produse aflate la reducere în această perioadă. Printre ele se numără și priza Koogeek Wi-Fi despre care veți afla mai multe în rândurile următoare, dar și o pereche de căști wireless, o dronă, un smartwatch cu suport EKG, dar și un lacăt pe care îl puteți încuia/descuia folosindu-vă amprenta. 

Koogeek Wi-Fi

Revenind la priza inteligentă Koogeek Wi-Fi, aceasta se vinde acum pentru suma de doar 25.16 euro și se remarcă prin faptul că permite aprinderea/oprirea sa de la distanță prin intermediul telefonului. Este tare utilă atunci când uitați ceva în priză și vreți să vă asigurați că alimentarea este oprită, dar poate servi la fel de bine și pentru alte scopuri precum prepararea cafelei dimineața sau a preparării unei felii de pâine prăjită.

Koogeek Wi-Fi

Puteți programa ora la care priza să se activeze și astfel să pună în funcțiune și aparatul electronic conectat. Priza are o aplicație pe Android și iOS, iar un detaliu interesant ce trebuie menționat este că ni se oferă și suport pentru controlul său prin intermediul comenzilor vocale date lui Amazon Alexa sau Siri. Această priză costă doar 25.16 euro acum și o puteți achiziționa de aici!

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×