Telefoanele din seria Honor 20 vor inaugura un design holografic 3D, prin milioane de prisme ascunse sub sticla carcasei

1.127 ori
<b>Telefoanele din seria Honor 20 vor inaugura un design holografic 3D, prin milioane de prisme ascunse sub sticla carcasei</b>Telefoanele Honor 20 reprezintă următoarea mare lansare a brandului Honor, noile terminale urmând să vadă lumina zilei pe 21 mai. Nu au lipsit teaserele până acum, legate de o colaborare cu Moschino şi diferite dotări

Telefoanele Honor 20 reprezintă următoarea mare lansare a brandului Honor, noile terminale urmând să vadă lumina zilei pe 21 mai. Nu au lipsit teaserele până acum, legate de o colaborare cu Moschino şi diferite dotări optice ale handseturilor, dar acum aflăm şi câte ceva despre design.

Huawei şi Honor au tot folosit corpuri din sticlă şi metal, popularizând gradientele de culoare. Modelele Honor aveau o modalitate de a prinde lumina încât să creeze reflexii verticale. Apoi a venit Honor 8X cu acea dungă în spate în stil Cyber-Shot, iar după a sosit Honor View 20 cu acele "V-uri" ce se iluminează frumos în bătaia luminii, ca nişte powerup-uri de jocuri de curse.

Honro 20 pro

Seria Honor 20 va inaugura "Dynamic Holographic Design", un soi de efect stereoscopic 3D, care se schimbă în funcţie de unghiul în care îl priviţi. Ca să fac o paralelă, aminteşte de acele abţibilduri de la croissantele Chipicao, care îşi schimbau poziţia personajului desenat în funcţie de unghiul în care te uitai. Evident la un nivel mult mai avansat.

Honor se laudă cu o premieră în industrie şi prima tehnologie "Triple 3D Mesh". Practic se combină gradientul de culoare cu o adâncime a imaginii, o tridimensionalitate sporită. Honor a implementat milioane de prisme în miniatură care reflectă lumina ca diamantele, sub sticlă. Compania face aluzie şi la format de "L" a camerei din spate care accentuează designul holografic.

Se confirmă şi ecranul de 6.26 inch cu camera decupată direct în el şi screen to body ratio uriaş, de 92%. Cititorul de amprente este acum mutat lateral şi nu mai este integrat în ecran. Vom reveni cu detalii de îndată ce are loc debutul din Londra pe 21 mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×