Turul Magazinelor #596: Huawei P20 Pro la 2087 lei, joc Wolfenstein nou, sistem gaming Comic Con şi Galaxy A80 cu 300 de lei mai ieftin decât ieri

1.575 ori
<b>Turul Magazinelor #596: Huawei P20 Pro la 2087 lei, joc Wolfenstein nou, sistem gaming Comic Con şi Galaxy A80 cu 300 de lei mai ieftin decât ieri</b>Cred că e prima oară când fac un Tur al Magazinelor şi laud un produs pentru că a pierdut din preţ, iar a doua zi el pierde încă 300 de lei. Evident e vorba despre Samsung Galaxy A80 la Quickmobile.ro, dar acest

Cred că e prima oară când fac un Tur al Magazinelor şi laud un produs pentru că a pierdut din preţ, iar a doua zi el pierde încă 300 de lei. Evident e vorba despre Samsung Galaxy A80 la Quickmobile.ro, dar acest Tur mai include câteva produse interesante. Spre exemplu, îl avem pe Huawei P20 Pro pe la 2000 şi ceva lei, dar şi un smartphone cu antenă uriaşă de walkie talkie pentru mediile dure de lucru. Completăm cu un irigator bucal, joc nou Wolfenstein şi PC de gaming de la Comic Con. Iată ofertele:

1. Samsung Galaxy A80

 Samsung Galaxy A80

Ieri lăudam telefonul că e deja 3000 lei la Quickmobile.ro, iar cu discount pierde încă 90 de lei, iar azi Samsung Galaxy A80 ajunge sub 2800 lei la acelaşi retailer. Dacă îi mai aplicaţi şi codul "QUICK202", mai pierde încă 3% din preţ. Vorbim aici despre cel mai performant telefon midrange de la Samsung, un fel de echivalent al lui Galaxy A9 (2018) la vremea sa. Are 8 GB RAM, 128 GB stocare şi cea mai complexă camera de pe un Galaxy A vreodată. Implică mecanisme glisante şi rotative, plus un senzor de 48 MP deja consacrat şi o cameră 3D ToF. Recenzia vine într-o săptămână de la noi.

2. Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro

În sfârşit flagship-ul Huawei din 2018 a ajuns la un preţ mai uman, 2087 lei la Altex.ro. Se ţine excelent, iar bateria e fantastică şi după standardele din ziua de azi. Ştiu că am avut obiecţii la culorile prinse de cameră la fotografiere, dar pot doar să sper că actualizările au umblat la cameră. La Bokeh e în top 5, ecranul OLED e binişor calibrat şi e şi performant, mulţumită procesorului Kirin 970.

3. Joc nou Wolfenstein

 Wolfenstein

Azi e ziua cea mare, ziua de lansare a jocului Wolfenstein Young Blood. Vine pe PS4, PC, Xbox One şi Nintendo Switch şi sunt multe sisteme PC vândute cu el ca bonus. Jocul este bazat mult pe experienţa co-op şi este o creaţie a celor de la MachineGames, care au produs Wolfenstein: The New Colossus. Acţiunea are loc în 1980 de această dată, la 19 ani după ce Blazkowicz a pornit revoluţia americană contra naziştilor. Acum jucăm cu fiii şi fiicele lui Blazko şi trebuie să îl căutăm pe legendarul personaj în Paris. Iată variantele jocului:

4. Irigator bucal Panasonic EW1211W845

Panasonic EW1211W845

Dacă ai paradontoză, gingivită sau eşti predispus la aceste afecţiuni, orice medic dentist care se respectă îţi va spune că nu e de ajuns să îţi cumperi periuţa electrică, ci ai nevoie şi de un irigator bucal. Am găsit unul accesibil ca preţ la evoMAG.ro, marca Panasonic. Costă 207 lei, în condiţiile în care multe irigatoare sunt 400 de lei sau peste. Poate îndepărta resturile dintre dinţi şi din zone greu accesibile, precum punţi, coroane, implanturi şi aparate dentare. Are şi un rezervor de apă de 130 de ml integrat în mâner şi are baterie, deci scăpaţi de fir.

5. Sistem Gaming Raptor5 2019 (Resigilat)

Raptor5 2019

Aici avem un sistem de gaming bunicel, care de obicei costă 4.199 lei la PCGarage.ro. Diferenţa e că a fost deja folosit la Comic Con în Bucureşti şi poate avea urme de uzură şi eventual o zgârietură a carcasei. De aceea preţul scade la doar 3.449 lei. Primiţi un procesor Intel Core i5 de generaţie a nua, placă grafică GTX 1660, 8 GB RAM şi SSD de 960 GB. Dacă îi mai puneţi 8 GB RAM e perfect pentru gaming high midrange.

6. Smartphone NOMU T18 

NOMU T18

Pentru cei care lucrează în medii dure, în pădure, pe platforme petroliere, în sălbăticie, acoperirea la nivel de conectivitate celulară poate fi o problemă. Aici intervine acest model, care are o uriaşă antenă Walkie Talkie. Costă doar 1132 lei la GearBest.com şi vine cu baterie generoasă de 5200 mAh, corp rezistent la apă, praf şi intemperii, dar şi şocuri. Rulează Android 7.0 şi are 2 GB RAM şi 16 GB stocare. E certificat după standarde militare şi poate fi folosit şi în mediu militar, medical, de poliţie sau mineri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×