TwinView Dock II Preview: extra baterie şi încă un ecran de calitate într-un accesoriu mai slim pentru ROG Phone 2 (Video)

870 ori
<b>TwinView Dock II Preview: extra baterie şi încă un ecran de calitate într-un accesoriu mai slim pentru ROG Phone 2 (Video)</b>După ce vi l-am prezentat pe ASUS ROG Phone 2 într-un preview hands on de la o prezentare din Taiwan, acum e momentul să vedem cum stăm cu accesoriile. În acest caz e vorba despre TwinView Dock II, urmaşul lui

După ce vi l-am prezentat pe ASUS ROG Phone II într-un preview hands on de la o prezentare din Taiwan, acum e momentul să vedem cum stăm cu accesoriile. În acest caz e vorba despre TwinView Dock II, urmaşul lui TwinView Dock de la ROG Phone.

Trebuie spus din start că nu ştiu preţul acestui device, dar am remarcat din start că e mai subţire şi minimalist decât predecesorul său. Practic el aduce încă o baterie în setup, de 5000 mAh de această dată, dar şi un ecran similar cu cel de pe ROG Phone II, adică un display de 6.59 inch Full HD+ de 120 Hz. Ecranul AMOLED cu suport HDR se află în partea de sus a acestui dispozitiv, în vreme ce în partea din jos avem un locaş în care amplasăm telefonul.

Ca şi anul trecut, rolul ecranului secundar este de a vizualiza comentariile pe YouTube în vreme ce te joci şi faci live stream. Sau poţi urma un ghid/walkthrough video în cazul în care te-ai blocat într-un joc. Eventual poţi verifica mailul, vorbi cu cineva pe Facebook Messenger, în vreme ce te joci pe telefon. Utilizările sunt nelimitate. Am jucat puţin Asphalt 9 la eveniment, în vreme ce mă uitam la un Mobicast pe ecranul de sus. Totul destul de comod aș spune, iar accesoriul nu e foarte greu de ținut în mână.

Avem şi iluminare pe spate şi o bară în zona de jos, iar din ce am văzut la prototipuri, ASUS încercase şi variante cu butoane shoulder în prima fază, dar a decis în favoarea unui design mai simplu. Este doar unul dintre noile accesorii pentru ROG Phone II, aş zice al doilea cel mai interesant după Kunai.

Prezentare video TwinView Dock II

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×