Turul Magazinelor #626: 3 telefoane Xiaomi la preţ bun, televizor LED de câteva sute de lei + cameră Polaroid vintage

3.079 ori
<b>Turul Magazinelor #626: 3 telefoane Xiaomi la preţ bun, televizor LED de câteva sute de lei + cameră Polaroid vintage</b>În Turul Magazinelor de azi suntem invadaţi complet şi iremediabil de telefoane Xiaomi la preţ bun, două dintrele proaspăt lansate. Îl avem pe Redmi Note 8 Pro la cel mai bun preţ de pe piaţa locală, dar şi un Redmi 8

În Turul Magazinelor de azi suntem invadaţi complet şi iremediabil de telefoane Xiaomi la preţ bun, două dintrele proaspăt lansate. Îl avem pe Redmi Note 8 Pro la cel mai bun preţ de pe piaţa locală, dar şi un Redmi 8 la preţ bun internaţional. Am strecurat şi un Xiaomi Mi 9 Lite, un aparat de ras Gillette la preţ ultra accesibil şi o cameră foto Polaroid cu vibe old school. Iată ofertele:

1. Redmi Note 8 Pro

Redmi Note 8 Pro

Xiaomi Redmi Note 8 Pro este poate cel mai dorit telefon midrange al momentului. S-a dus ofertă cu 1099 lei şi multe site-uri îl vând şi cu 1500 sau 1700 lei acum. evoMAG e printre puţinii retaileri care îl are sub 1200 lei. Telefonul nu mai are nevoie de nici o prezentare: e primul cu cameră de 64 mpx de pe piaţa de la noi, are 4 camere în spate, o baterie excelentă şi un procesor foarte bun pentru gaming. Nici camera selfie nu e rea deloc şi spatele aduce cu cel al lui Redmi K20/Mi 9T.

2. Televizor LED Nei 22NE5000, FHD, 56 cm

Nei 22NE5000

Tot la evoMAG.ro am găsit un televizor care e drept, e mic, dar în acelaşi timp e Full HD şi are panou LED. NEI este un brand apreciat la noi în ţară, iar recenziile de pe site-ul evoMAG sunt preponderent pozitive. L-aş vedea într-o bucătărie sau dormitor, poate undeva la ţară sau la o locuinţă pe care o vizitezi mai rar. Merge pentru un bunic sau o mătuşă mai bătrână. Are şi jack audio, slot CI, port USB 2.0 şi SCART. Doar 359 lei.

3. Aparat de ras Gillette Fusion Manual cu 2 rezerve

Gillette Fusion Manual

Ştiu, ştiu, nu e cel mai bun târg la eMAG acum, dar personal mi se pare că e o ofertă chiar bună. La Auchan sau Mega Image spargi lejer 30 sau 40 lei pe aşa ceva, dar la eMAG un aparat de ras Gillette Fusion e doar 19 lei acum. Vorbim despre un aparat cu 5 lame, în condiţiile în care tu cititorule probabil încă ai un Mach 3 acasă, cu 3 lame.

4. Xiaomi Mi 9 Lite

Xiaomi Mi 9 Lite

Din ciclul "not quite oldie, but still goldie", acest telefon Xiaomi Mi 9 Lite costă doar 273 euro la Cafago.com. Are puternicul procesor Snapdragon 710 la interior, o baterie generoasă de 4030 mAh, 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Plusează cu ecran AMOLED Full HD+ şi o cameră cu senzor principal de 48 MP, plus o cameră ultra wide de 8 MP şi una Bokeh de 2 MP. În față are o cameră de 32 MP. E mare killer de Galaxy A50 şi Huawei P30 Lite.

5. Xiaomi Redmi 8

Xiaomi Redmi 8

Redmi 8 a fost anunţat recent şi iată-l deja sosit în oferta unor retaileri din afară. Un exemplu este GearBest.com, unde găsim acest telefon la doar 664 lei. Low midrangerul vine cu 3 GB RAM, 32 GB stocare şi o baterie imensă, de 5000 mAh. Cuplată cu un ecran HD de 6.22 inch cred că prinde lejer 2-3 zile de utilizare. Avem şi procesor Snapdragon 439 şi o cameră duală de 12 MP + 2 MP în spate.

6. Cameră foto instant POLAROID OneStep 2

POLAROID OneStep 2

Unii se agaţă de nostalgie şi mai dau o şansă Polaroid-urilor clasice, sau mai bine zis reinventate. Un astfel de model am găsit la Altex, cu preţ de 489 lei. Este o cameră foto instant, bună pentru un bar sau restaurant vintage, de pus la intrare pentru a face poză cu prietenii când mergeţi să beţi/mâncaţi. Fotografiile se pot păstra în albume ca pe vremuri şi cum trăim într-o epocă de ascensiune a vintage-ului, cu biciclete Pegas şi televizoare Diamant, zic că merge şi un Polaroid, corect?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×