Xiaomi Redmi Note 8 Pro: Design de Mi 9T din spate, OnePlus 6T din faţă

1.910 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 8 Pro: Design de Mi 9T din spate, OnePlus 6T din faţă</b>Xiaomi Redmi Note 8 Pro păstrează în zona frontală ceva din identitatea predecesorului şi ca format şi mod în care stă în mâna îmi aduce cu al meu OnePlus 6T. Cam acelaşi format, volum, feeling. Acest Redmi ne-a sosit pe Forest Green, o variantă de un..

Xiaomi Redmi Note 8 Pro păstrează în zona frontală ceva din identitatea predecesorului şi ca format şi mod în care stă în mâna îmi aduce cu al meu OnePlus 6T. Cam acelaşi format, volum, feeling. Acest Redmi ne-a sosit pe culoarea Forest Green, o variantă de un "verde crud", închis până la negru pe centru şi deschis până spre un "verde bonbon" pe lateral. Seamănă mult cu Xiaomi Mi 9T din spate, şi el având acelaşi efect când prinde lumina.

Video-review Xiaomi Redmi Note 8 Pro, secțiunea design

Xiaomi Redmi Note 8 Pro are sticlă Gorilla Glass 5 în faţă şi spate, iar în față avem un breton picătură pentru camera selfie. Am aflat după unboxing şi că de fapt nu avem o ramă metalică aici, ci o ramă din material plastic, dar feeling-ul rămâne totuşi de telefon solid. Nu pare gata să fie îndoit de JerryRigEverything prea curând. Măsoară 8.8 mm în talie şi cântăreşte 200 de grame, dar ele chiar nu se simt faţă de alte telefoane.

Am găsit şi un fel de "life hack": dacă prinzi între degete protuberanța camerei din spate poţi să ţii telefonul chiar comod când faci poze cu o singură mână. E o tentaţie să zici că telefonul e alunecos, doar că nu e cazul şi faţă de "săpunul" OnePlus 6T chiar m-am înţeles cu acest dispozitiv. Atenţie totuşi, că acea protuberanţă a camerei din spate ţine telefonul ridicat pe o suprafaţă plată şi va zgâria o masă din sticlă.

Butoanele sunt comode, cele de volum şi Power, iar cititorul de amprente e şi el la îndemână fix pe "moţul" camerei. Aş vrea să amintesc şi că primiţi o husă la pachet, deci se contracarează uşor alunecarea eventuală a terminalului.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×