Xiaomi Mijia WX07ZM este aparatul care te va scăpa de țânțari în această vară; Îl găsiți pe TomTop

1.215 ori
<b>Xiaomi Mijia WX07ZM este aparatul care te va scăpa de țânțari în această vară; Îl găsiți pe TomTop</b>Cu toate că vara este anotimpul preferat de mulți, acesta are și dezavantajale sale. Țânțarii sunt o problemă serioasă pe care o avem de înfruntat pe timpul sezonului cald, dar din fericire există soluții care să ne facă viața

Cu toate că vara este anotimpul preferat de mulți, acesta are și dezavantajale sale. Țânțarii sunt o problemă serioasă pe care o avem de înfruntat pe timpul sezonului cald, dar din fericire există soluții care să ne facă viața mai ușoară și să ne scape de mușcături și bâzâitul stresant. Un exemplu este Xiaomi Mijia WX07ZM - aparat anti-țânțari pe care îl găsiți în această perioadă la un preț foarte bun pe TomTop.com.

Xiaomi Mijia

Acest dispozitiv este de tip portabil astfel că poate funcționa și pe seama a două baterii AA fără a fi nevoie de alimentare la priză ci doar înlocuirea bateriilor la epuizarea acestora. Cântărește doar 133 grame și zgomotul produs de ventilatorul de la interior este de doar 22dB(A) - nivel extrem de mic ce nu vă va deranja pe timpul nopții.

La pachet este inclus un filtru cu tablete ce conțin insecticide  pentru exterminarea țânțarilor. Un asemenea filtru poate fi utilizat pentru până la 3 luni (8 ore pe noapte) și poate fi schimbat ulterior cu altul nou. Există și o aplicație de mobil prin care puteți vedea date precum autonomia bateriilor și cantitatea de insecticid ramasă în filtru.

Un astfel de aparat este ideal pentru un spațiu de 28 metri pătrați și pentru rezultate mai bune este recomandată închiderea ușilor și ferestrelor la interior. Prețul aparatului este de doar 25.79 euro pe TomTop și alte câteva promoții aveți listate mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×