Huawei lansează competiţia de fotografie InFocus Awards; Puteţi câştiga 10.000 de euro, laptop-uri şi telefoane Huawei P30 Pro

1.343 ori
<b>Huawei lansează competiţia de fotografie InFocus Awards; Puteţi câştiga 10.000 de euro, laptop-uri şi telefoane Huawei P30 Pro</b>Huawei a lansat o nouă competiţie de fotografie sub numele de InFocus Awards. Cu această ocazie pasionaţii de fotografie vor putea să îşi prezinte viziunea asupra lumii şi să se aleagă şi cu un premiu. Competiţia se ţine în 22

Huawei a lansat o nouă competiţie de fotografie sub numele de InFocus Awards. Cu această ocazie pasionaţii de fotografie vor putea să îşi prezinte viziunea asupra lumii şi să se aleagă şi cu un premiu. Competiţia se ţine în 22 de ţări, inclusiv în România. Aflaţi premiile în articol.

Înscrierile de capturi foto şi video-uri se pot face până pe 11 august 2019, pe platforma dedicată. Sunt 5 categorii în care vă puteţi înscrie conţinuturile: #EmotionTag, Life!, Facts, Going the Distance, Storyboard, iar la categoria video este Life Now. Fotografiile înscrise vor ajunge într-o galerie online şi vor fi votate de public până la data amintită mai sus.

Aici puteți încărca pozele sau clipurile. 

Ajung în etapa următoare cele mai apreciate capturi, care vor fi evaluate de membrii unui juriu format din experţi şi fotografi celebri. Marele câştigător al acestei competiţii primeşte un laptop Huawei MateBook 13, un ceas Watch GT, suma de 10.000 de euro şi un voucher de 250 de dolari pe TripAdvisor. Câştigătorul de la fiecare categorie ia un MateBook 13, un Watch GT, Huawei P30 Pro şi 2000 de euro, plus voucher TripAdvisor de 250 de dolari.

Ocupanţii locului 2 primesc un telefon Huawei P30 Pro, iar cei de pe locul 3 un Huawei P30. Câştigătorul ales de public va avea şi el parte de un premiu: un telefon Huawei P30 Pro şi un ceas Watch GT. Scopul competiţiei este descoperirea frumuseţii ascunse. Multă baftă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×