Imprimanta 3D Geeetech A10 primește o reducere atractivă pe TomTop; Se livrează din depozitul european

632 ori
<b>Imprimanta 3D Geeetech A10 primește o reducere atractivă pe TomTop; Se livrează din depozitul european</b>Dacă sunteți pasionați de proiectele DIY (do it yourself) și vreți ca rezultatul final pe care îl obțineți să fie un produs tech tare interesant, atunci acest kit de imprimantă 3D numit Geeetech A10 ar putea fi ceea ce căutați

Dacă sunteți pasionați de proiectele DIY (do it yourself) și vreți ca rezultatul final pe care îl obțineți să fie un produs tech tare interesant, atunci acest kit de imprimantă 3D numit Geeetech A10 ar putea fi ceea ce căutați. În această perioadă bifează o reducere atractivă din partea celor de la TomTop.com și vestea cea bună este că imprimanta se livrează rapid din depozitul european aflat în Germania.

Geeetech A10

Acest dispozitiv pe care îl vedeți în imagini are o capacitate de producție de 220 x 220 x 260 mm și are o acuratețe de printare de 0.1 mm. Viteza de printare este de 180 mm/s și filamentul său are un diametru de 1.75 mm. Se pot folosi filamente realizate din ABS, PLA, PLA flexibil, polymer din lemn, PVA, HIPS, dar și PETG. 

Imprimanta este compatibilă cu PC-urile ce rulează Windows, Mac sau Linux și există o aplicație remote dedicată EasyPrint 3D ce simplifică procesul de printare. De asemenea, se pot utiliza și programe software precum EasyPrint 3D, Repetier-Host, Simplify 3D, Cursa sau Slic3r pentru printare.

Geeetech A10

Se poate printa și de pe cardul microSD, iar un display LCD vă va informa cu privire la stadiul de printare și statusul imprimantei. În momentul de față Geeetech A10 poate fi achiziționată pentru suma de doar 164.51 euro de pe TomTop.com cu livrare în 4-6 zile lucrătoare direct din depozitul european al retailerului.

Alte reduceri actuale găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×