iPad-uri de la eMAG, începând cu prețuri de la 999 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 800 ori
<b>iPad-uri de la eMAG, începând cu prețuri de la 999 lei</b>Pe l&acirc;ngă celelalte promoții desfășurate &icirc;n acest moment de către eMAG, remarcăm și faptul că tabletele Apple au parte de reduceri foarte atractive de p&acirc;nă la 30%, fiind vizate at&acirc;t modelele ceva mai vechi, c&acirc;t și...

Pe lângă celelalte promoții desfășurate în acest moment de către eMAG, remarcăm și faptul că tabletele Apple au parte de reduceri foarte atractive de până la 30%, fiind vizate atât modelele ceva mai vechi, cât și versiunile actuale iPad aduse de către Apple pe piață în toamna anului trecut.

Cel mai interesant device Apple este modelul iPad Mini (prima generație), tabletă ce este disponibilă pe alb sau gri în varianta WiFi pentru doar 999 lei. Acest device sosește cu display IPS de 7.9 inch, procesor dual-core Apple A5, 512 MB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare.

iPad-uri de la eMAG, începând cu prețuri de la 999 lei

De asemenea, și iPad Air are parte de o reducere consistentă de 30%, acest model oferindu-ne un panou IPS de 9.7 inch cu rezoluție Retina (2.048 x 1536 pixeli), un procesor Apple A7,1 GB RAM și o baterie Li-Po ce promite până la 10 ore de autonomie. Prețul său este de 1.599 lei.

Lista completă de tablete iPad cu prețuri reduse o găsiți aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×