eMAG dă startul campaniei “Magia sărbătorilor de Paște”; iată cele mai tari reduceri afișate

1.580 ori
<b>eMAG dă startul campaniei “Magia sărbătorilor de Paște”; iată cele mai tari reduceri afișate</b>Timp de 3 zile &icirc;n perioada 7-9 aprilie, cei de la eMAG vor desfășura o campanie specială de reduceri cu ocazia sărbătorilor de Paște, eveniment ce ne oferă posibilitatea de achiziționare a unui nou gadget cu preț mai mic. De asemenea,...

Timp de 3 zile în perioada 7-9 aprilie, cei de la eMAG vor desfășura o campanie specială de reduceri cu ocazia sărbătorilor de Paște, eveniment ce ne oferă posibilitatea de achiziționare a unui nou gadget cu preț mai mic. De asemenea, fiecare produs vine la pachet și cu un card cadou.

Una dintre cele mai mari reduceri aplicate pe care o vedem în categoria smartphone, este Samsung Galaxy S5, telefon rezistent la apă cu display FHD de 5.1 inch, procesor quad-core Snapdragon 801, 2 GB memorie RAM și cameră foto de 16 megapixeli. Prețul său este acum de 1.699 lei, iar ca bonus vom primi un card cadou de 170 lei pentru o achiziție ulterioară.

Nokia Lumia 530

Totodată, eMAG oferă și soluții de buget pentru noi, cea mai atractivă ofertă fiind reprezentată de către Nokia Lumia 530, device Windows Phone cu display de 4 inch, procesor quad-core de 1.2 GHz, 4 GB spațiu intern de stocare și cameră foto de 5 megapixeli. Lumia 530 costă acum doar 299 lei.

iPad Air

La capitolul tablete, observăm modelul iPad Air în varianta WiFi cu 16 GB, produs ce este comercializat de către eMAG zilele acestea la un preț de 1.599 lei (preț vechi 2.299 lei). iPad Air sosește cu procesor Apple A7, 1 GB RAM, difuzoare stereo și display de 9.7 inch cu rezoluție Retina (2048 x 1536 pixeli).

Lista completă de reduceri eMAG poate fi consultată chiar aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×