Cumpara-ti abonamentul Orange prin Internet, acum

1.421 ori
<b>Cumpara-ti abonamentul Orange prin Internet, acum</b>Iata ca avem de-a face cu o noua premiera Orange, companie care pune la dispozitie clientilor sai care poseda deja un abonament, optiunea de a-si crea noi abonamente prin Internet. Veti putea beneficia de aceste abonamente create online, accesand Orange...

Iata ca avem de-a face cu o noua premiera Orange, companie care pune la dispozitie clientilor sai care poseda deja un abonament, optiunea de a-si crea noi abonamente prin Internet.

Veti putea beneficia de aceste abonamente create online, accesand Orange Web Shop la adresa www.orange.ro/webshop. Folosind numele de utilizator si parola contului pe care-l posedati, veti accesa Orange Web Shop, selectand tipul de abonament si toate optiunile pe care le doriti. De asemenea puteti adauga accesorii si telefoane mobile la cosul de cumparaturi disponibil online. Cartelele SIM asociate noilor abonamente vor fi primite prin curier, ca si telefoanele comandate, fara povara costurilor de livrare.

Veti primi prin e-mail contractul necesar pentru crearea abonamentului. Daca va declarati de acord cu termenii si conditiile Web Shop-ului, atunci contractul se va considera semnat. Astfel veti putea face acum cumparaturi online, beneficiind de o oferta unica si de reduceri la abonamentele de grup. Fara asteptarea la coada, fara neplaceri cauzate de dealeri care nu "si-au facut temele", acestea sunt unele dintre beneficiile noii oferte online.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×