Meizu pregateste clona lui iPod Touch

1.478 ori
<b>Meizu pregateste clona lui iPod Touch</b>Acum ca iPod Touch a fost lansat, Meizu evident pregateste o clona. Aceasta informatie a fost facuta oficiala chiar de catre presedintele companiei Meizu, J. Wong. Nu dispunem inca de alte informatii in legatura cu aceasta clona, dar Wong a informat...

Acum ca iPod Touch a fost lansat, Meizu evident pregateste o clona. Aceasta informatie a fost facuta oficiala chiar de catre presedintele companiei Meizu, J. Wong.

Nu dispunem inca de alte informatii in legatura cu aceasta clona, dar Wong a informat publicul ca playerul Meizu va include un touchscreen de 3 inch si singur buton, cel marcat "Home". Imaginea disponibila mai sus reprezinta un Meizu M6, un "frate" al playerului clonat dupa iPod Touch. Wong si-a numit terminalul M7, iar compania producatoare planuieste sa lanseze si un model M8, care va fi clona lui iPhone, fiind dotat cu un display de 3.3 inch, dar si acces Internet 3G.

Wong nu a anuntat inca o data de lansare pentru M7, mentionand totusi anul 2008 si China, drept puncte de reper. Se pare ca expertii in clone, de la Meizu s-au pus din nou pe treaba, dezvoltand surogate ale celor mai celebre terminale mobile si playere si adaugandu-le feature-uri bonus. Realizam cu totii ce hit ar fi un Meizu M8 3G, lansat inaintea versiunii 3G de iPhone, pe care totusi este posibil sa o vedem mai devreme decat speram, eventual marti la Londra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×