World of Warcraft pe mobil si iPod, anuntat de Apple!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.322 ori
<b>World of Warcraft pe mobil si iPod, anuntat de Apple!</b>Probabil ati aflat deja de mult-asteptatul eveniment Apple care va avea loc la Londra saptamana viitoare... Se pare ca redactorii site-ului Macenstein au reusit sa descifreze invitatia celor de la Apple, interpretand-o ca pe o ocazie de a lansa varianta...

Probabil ati aflat deja de mult-asteptatul eveniment Apple care va avea loc la Londra saptamana viitoare... Se pare ca redactorii site-ului Macenstein au reusit sa descifreze invitatia celor de la Apple, interpretand-o ca pe o ocazie de a lansa varianta mobila a lui World of Warcraft.

Cei de la Macenstein au realizat ca fraza "Mum is no longer the word" este o anagrama pentru "Lord, now the Grum is on me". Pentru cei care sunt confuzi din cauza acestei enigme, ea face referire la un pitic din lumea World of Warcraft, pe numele sau Grum Redbeard si locuind in Starfall Village din Winterspring. Da, ati inteles bine, vom vedea celebrul joc online World or Warcraft atat pe iPhone cat si pe iPod Touch! Londra este un loc ciudat pentru un astfel de anunt, in conditiile in care majoritatea jucatorilor de WoW se afla in SUA.

Putem banui si motivele acestei alegeri a capitalei engleze pentru lansare... Blizzard Entertainment, producatorul lui World of Warcraft, apartine companiei Vivendi, din Franta. In Londra se afla cel mai apropiat magazin Apple de-sine-statator, apropiat si de Franta, facand din orasul britanic locul ideal pentru anunt. Asteptam cu nerabdare prima plimbare portabila prin Azeroth, sperand sa vedem lansari similare si pentru consolele portabile.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×