Doogee X5 Max disponibil la precomandă pentru doar 59.99 dolari; vine cu scanner de amprente și baterie de 4000 mAh

1.188 ori
<b>Doogee X5 Max disponibil la precomandă pentru doar 59.99 dolari; vine cu scanner de amprente și baterie de 4000 mAh</b>Producătorul chinez Doogee ne-a anunțat recent despre lansarea lui X5 Max - telefon ce impresionează printr-un raport excelent preț-specificații. Acest terminal este disponibil de acum la precomandă pentru suma de doar 59.99 dolari, adică aproximativ 250

Cei de la Doogee ne-au anunțat anterior că smartphone-ul X5 Max urma a fi disponibil la vânzare foarte curând, lucru ce se întâmplă chiar de astăzi. Smartphone-ul de față impresionează printr-un raport foarte bun preț-specificații, oferind pe deasupra și o baterie generoasă gata pregătită să ne ofere până la 2 sau 3 zile de autonomie într-un regim de utilizare normal.

Telefonul se regăsește în oferta EverBuying.net, iar prețul îl veți descoperi la finalul acestui articol. Între timp aruncăm o privire asupra pachetului hardware, capitol care vă va încânta și pe voi. Ei bine, Doogee X5 Max ne oferă un display HD de 5 inch cu rezoluție 1280 x 720 pixeli, un procesor quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz și 1 GB memorie RAM.

Avem la dispoziție 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 32 GB, și o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED ce poate realiza fotografii la o rezoluție de 8 megapixeli printr-un procedeu de interpolare software. Și senzorul selfie de 5 megapxieli vine cu o tehnologie similară, fiind vorba despre un modul similar de 5 megapixeli.

Printre elementele de conectivitate disponibile aici avem Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, un port microUSB v2.0, un jack audio 3.5 mm și suport 3G. Doogee X5 Max mai pune la bătaie și un scanner de amprente la 360 grade, ceea ce înseamnă că amprenta noastră va fi citită de către modulul dedicat indiferent de unghiul în care plasăm degetul pe senzor.

De asemenea, smartphone-ul celor de la Doogee beneficiază de o baterie generoasă de 4000 mAh care promite o autonomie de 20 ore în modul convorbire, 46 ore de redare audio, sau 20 zile în stanbdy. Poate că pachetul hardware nu este pe atât de atractiv ca la alte terminale, făcând referire aici la cantitatea de memorie RAM, dar prețul este cu siguranță un punct forte.

Aflați că Doogee X5 Max poate fi achiziționat pentru suma de doar 59.99 dolari în acest moment, ceea ce înseamnă aproximativ 240 lei. Mai accesibil de atât nu se poate, mai ales dacă punem la socoteală prezența unui scanner de amprente, dar și a unei baterii de top. 

Și încă ceva...Android 6.0 Marshmallow este de asemenea la posturi aici. Puteți comanda smartphone-ul de pe site-ul everbuying.net, prețul de 59.99 dolari fiind afișat odată cu introducerea codului promoțional D5GMAX în secțiunea dedicată.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×