Doogee X5 MAX se pregătește de lansare; smartphone cu baterie de 4000 mAh și ramă metalică

1.150 ori
<b>Doogee X5 MAX se pregătește de lansare; smartphone cu baterie de 4000 mAh și ramă metalică</b>Producătorul chinez Doogee pregătește lansarea unui nou produs pentru data de 20 mai, zi în care îl vom vedea prezentat oficial. Este vorba despre modelul Doogee X5 Pro - telefon cu baterie de 4000 mAh, scanner de amprente și Android 6.0 Marshmallow

La ora actuală în gama producătorului chinez Doogee avem și smartphone-ul X5 - unul dintre cele mai accesibile device-uri de 5 inch de pe piață, acesta costând doar 52 dolari. Cum telefonul despre care vă vorbim a fost lansat în 2015, este vremea să fie adus în discuție și un succesor demn pentru acest model.

Noul produs va sosi sub forma lui Doogee X5 Max, iar printre upgrade-urile principale se află în primul și în primul rând bateria de 4000 mAh ce ne promite până la 2.5 zile de autonomie. Primim de această dată o carcasă cu ramă metalică, un scanner de amprente, dar și posibilitatea de a folosi două conturi de Facebook sau Twitter în același timp.

Smartphone-ul rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, iar pe partea de fotografie ni se pune la dispoziție o cameră frontală de 8 megapixeli cu deschidere f/2.0 și numeroase funcții de înfrumusețare. Și senzorul principal este unul de 8 megapixeli, acesta fiind însoțit de un bliț LED. 

Compania chineză ne dezvăluie faptul că telefonul va fi lansat oficial pe data de 20 mai, prețul urmând a fi destul de apropiat de cel al lui Doogee X5. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×