evoMAG.ro ne oferă un preview al reducerilor de Black Friday; startul se dă la ora 00:00

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 872 ori
<b>evoMAG.ro ne oferă un preview al reducerilor de Black Friday; startul se dă la ora 00:00</b>Au mai rămas doar 2 ore p&acirc;nă ce evoMAG va da startul reducerilor de Black Friday, o campanie ce se anunță bogată &icirc;n oferte variate, iar acum avem ocazia să vedem și un preview al produselor ce vor fi listate. La mare căutare vor fi...

Au mai rămas doar 2 ore până ce evoMAG va da startul reducerilor de Black Friday, o campanie ce se anunță bogată în oferte variate, iar acum avem ocazia să vedem și un preview al produselor ce vor fi listate. La mare căutare vor fi smartphone-urile, tabletele, gadget-urile, dar și notebook-urile.

Printre tabletele listate în newsletter de către evoMAG.ro se află și modelul Asus ZenPad Z300C-1A056A, device ce vine cu display HD IPS de 10.1 inch, 2 GB memorie RAM și cu procesor Intel Atom x3 la bord. Prețul tabletei de față este acum de 759 lei, o reducere cu 129 lei față de prețul inițial. Iată și alte produse:

  • Sony Smartwatch 2 - 373 lei
  • Antivirus Panda Security 2016 - 9 lei
  • HDD extern Seagate 1 TB - 259 lei
  • Laptop Asus X554LJ-XX725D Intel Core i3 - 1.399 lei
  • Sistem PC VivoPC - 999 lei

Puteți verifica și celelalte produse din newsletter de aici. După cum vă informam și la începutul acestui articol, reducerile vor fi afișate pe evoMAG.ro începând cu ora 00:00.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×