eMAG.ro porneşte Revoluţia Preţurilor de pe 20 septembrie, cu până la 50% reducere; Telefoane, laptopuri şi televizoare se află pe listă!

1.741 ori
<b>eMAG.ro porneşte Revoluţia Preţurilor de pe 20 septembrie, cu până la 50% reducere; Telefoane, laptopuri şi televizoare se află pe listă!</b>eMAG.ro demarează de mâine, 20 septembrie o nouă campanie de reduceri, sub numele de Revoluţia Preţurilor. Ea va aduce reduceri de până la 50% la tot soiul de produse interesante, inclusiv electronice, telefoane mobile şi laptopuri.

eMAG.ro demarează de mâine, 20 septembrie o nouă campanie de reduceri, sub numele de Revoluţia Preţurilor. Ea va aduce reduceri de până la 50% la tot soiul de produse interesante, inclusiv electronice, telefoane mobile şi laptopuri.

Campania durează 3 zile, între 20 şi 22 septembrie şi începe în dimineaţa zilei de 20 septembrie. O ofertă interesantă duce Samsung Galaxy S6 Edge la 1.999 lei, după o reducere atractiva, arătosul telefon cu ecran cu muchii curbate fiind un best seller anul trecut. O ofertă grozavă e cea pentru laptopul Lenovo IdeaPad 100-15IBD.

El sparge în sfârşit bariera preţurilor pentru modelele cu CPU Core i3, ajungând la 1099 lei, după o reducere de 24%. Nici televizoarele nu lipsesc de pe listă, precum un TV LED Sharp HD de 81 cm, la preţ de doar 699 lei. Încălţămintea Nike şi ceasurile Fossil sunt doar alte două exemple din zecile, dacă nu sutele de produse ce vor mai avea reduceri în zilele următoare. Mai multe detalii aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×