HTC One M9 în varianta recondiționată costă doar 1.270 lei prin intermediul operatorului Orange România

1.410 ori
<b>HTC One M9 în varianta recondiționată costă doar 1.270 lei prin intermediul operatorului Orange România</b>&Icirc;n primăvara anului trecut cei de la HTC veneau pe piață cu un nou flagship denumit One M9, terminal ce nu s-a bucurat de v&acirc;nzări prea mari. Dacă prețul mult prea mare reprezenta poate o piedică &icirc;n achiziția device-ului de către...

În primăvara anului trecut cei de la HTC veneau pe piață cu un nou flagship denumit One M9, terminal ce nu s-a bucurat de vânzări prea mari. Dacă prețul mult prea mare reprezenta poate o piedică în achiziția device-ului de către voi, aflați că Orange România vine astăzi cu o ofertă cel puțin interesantă.

Este vorba despre smartphone-ul HTC One M9 în varianta recondiționată ce este vândută la un preț de doar 1.270 lei fără abonament. Acest model readus la starea inițială din fabrică beneficiază de garanție pentru o perioadă de 12 luni, dar și de posibilitatea de retur în maxim 30 zile.

HTC One M9 în varianta recondiționată costă doar 1.270 lei prin intermediul operatorului Orange

Ca dotări, primim un display Full HD de 5 inch, 3 GB memorie RAM, un procesor octa-core Snapdragon 810 și 32 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins folosind un card microSD de până la 128 GB. Alte dotări ale sale sunt reprezentate de către difuzoarele stereo frontale și de camera foto principală de 20 megapixeli.

Ținând cont de prețul foarte bun, și de faptul că Orange ne pune la dispoziție și un certificat de garanție pe 1 an, nu putem decât să considerăm această ofertă drept una atractivă. Îl puteți comanda de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×