HTC Desire 10 Pro își prezintă dotările hardware prin intermediul testului benchmark GFXBench

984 ori
<b>HTC Desire 10 Pro își prezintă dotările hardware prin intermediul testului benchmark GFXBench</b>Chiar săptămâna viitoare în cadrul târgului IFA 2016 este de așteptat ca producătorul taiwanez HTC să vină cu noi terminale mobile din seria Desire. Acestea se vor numi Desire 10, Desire 10 Lifestyle și Desire 10 Pro. Cel din urmă este desigur varianta de

Dacă zvonurile din ultima perioadă se adeveresc, atunci taiwanezii de la HTC ne vor aduce săptămâna viitoare la IFA 2016 și noua serie de terminale mobile Desire 10. Printre aceste modele îl avem pe Desire 10, Desire 10 Lifestyle, dar și pe Desire 10 Pro - acesta din urmă fiind desigur vârful de gamă. Astăzi, mulțumită unei listări din partea GFXBench reușim să aflăm câteva dintre specificațiile pe care telefonul ni le va oferi.

HTC Desire 10 Pro

Avem de-a face cu un handset bine echilibrat din punct de vedere hardware, fiind vorba aici despre un display de 5.1 inch cu rezoluție 2560 x 1440 pixeli, despre un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 de 2.1 GHz și de un chip de 4 GB memorie RAM. Capacitatea de stocare internă va fi de 32 GB și este foarte probabil să primim în cazul de față și un slot pentru carduri microSD.

Lista de specificații mai include o cameră foto principală de 12 megapixeli ce poate filma la rezoluție 4K Ultra HD și un senzor frontal de 5 megapixeli. Acest HTC Desire 10 Pro rulează din fabrică Android 6.0.1 Marshmallow, dar există posibilitatea ca el să fie lansat eventual cu Nougat la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×