Xiaomi Mi Pad 2 disponibil acum şi pe roz, cu Android sau Windows 10 la bord

967 ori
<b>Xiaomi Mi Pad 2 disponibil acum şi pe roz, cu Android sau Windows 10 la bord</b>Cei de la Xiaomi au pus la dispoziţie o nouă versiune de culoare pentru tableta Mi Pad 2, aflată &icirc;n teste la Mobilissimo.ro &icirc;n ultima săptăm&acirc;nă. E vorba despre o variantă de culoare roz, v&acirc;ndută de retailerul GearBest.com....

Cei de la Xiaomi au pus la dispoziţie o nouă versiune de culoare pentru tableta Mi Pad 2, aflată în teste la Mobilissimo.ro în ultima săptămână. E vorba despre o variantă de culoare roz, vândută de retailerul GearBest.com.

Ei practică preţul de 285 de dolari pentru acest model, care poate fi cumpărat cu Windows 10 sau Android 5.1. Tableta îşi păstrează în rest dotările cunoscute deja, de la procesorul Intel Atom X5-Z8500 la ecranul IPS de 7.9 inch cu rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli. Perioada de prevanzari pentru versiunea roz cu 64 GB stocare are loc între 16 februarie şi 14 martie, se pare.

Xiaomi Mi Pad 2 roz

Tableta mai poate fi cumpărată şi pe auriu sau argintiu şi s-a remarcat la testele noastre prin design arătos, ecran destul de luminos şi performanţă bună la utilizarea de zi cu zi. Nici camera sa nu e deloc rea, iar felul în care a evoluat MIUI îl face mai atractiv decât EMUI de la Huawei chiar. Puteți comanda tableta de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×