iPhone 6 primește o reducere de 10% pe QuickMobile.ro; poate fi cumpărat pentru suma de 2.609 lei

811 ori
<b>iPhone 6 primește o reducere de 10% pe QuickMobile.ro; poate fi cumpărat pentru suma de 2.609 lei</b>Săptăm&acirc;na de reduceri Apple pusă la cale de către QuickMobile se apropie de sf&acirc;rșit, dar nu &icirc;nainte de a fi introduse și discount-uri interesante pentru smartphone-urile cu iOS la bord. iPhone 6 &icirc;n varianta de 16 GB primește...

Săptămâna de reduceri Apple pusă la cale de către QuickMobile se apropie de sfârșit, dar nu înainte de a fi introduse și discount-uri interesante pentru smartphone-urile cu iOS la bord. iPhone 6 în varianta de 16 GB primește astăzi o reducere de 10%, noul preț fiind de 2.609 lei (preț vechi - 2.889 lei).

Telefonul după cum bine știți, ne aduce un display Retina de 4.7 inch, un procesor dual-core, 1 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț dual-tone. La pachet se află celebrul scanner de amprente TouchID, sistemul de operare iOS și o baterie de 1810 mAH ce promite 14 ore de convorbiri.

iPhone 6 primește o reducere de 10% pe QuickMobile.ro; poate fi cumpărat pentru suma de 2.609 lei

Tot în oferta QuickMobile veți regăsi și modelul iPhone 6 Plus , varianta de tip phablet ce oferă un panou Full HD de 5.5 inch și cameră foto cu stabilizare optică. Noul său preț este acum de 3.049 lei datorită unui discount de 10%. Ambele device-uri, dar și alte produse marca Apple incluse în promoție, pot fi găsite aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×