LeEco Le 2 PRO, telefon cu 4 GB RAM și preț de doar 1.019 lei; acum la QuickMobile

11.049 ori
<b>LeEco Le 2 PRO, telefon cu 4 GB RAM și preț de doar 1.019 lei; acum la QuickMobile</b>În portofoliul celor de la QuickMobile și-a făcut de curând apariția și smartphone-ul LeEco Le 2 PRO - model ce impresionează printr-un raport excelent preț-specificații. Pentru doar 1.019 lei acest device ne pune la dispoziție un display Full HD de 5.5

LeEco LE 2 PRO face parte din noul trio de smartphone-uri anunțat de către producătorul chinez LeTV de curând, acesta din urmă fiind cunoscut în Asia datorită platformei video cu același nume. Telefonul despre care vă vorbim astăzi tocmai ce și-a făcut apariția în portofoliul celor de la QuickMobile.ro, pentru moment doar în varianta cu 32 GB de stocare pe auriu.

Dotările sale principale sunt reprezentate de către display-ul Full HD de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), de către procesorul deca-core MediaTek Helio X25 (MT6797T) și de către chip-ul de 4 GB memorie RAM. Este prezent un senzor foto principal de 21 megapixeli aici, cu bliț LED, geo-tagging și deschidere f/2.0, respectiv o cameră frontală de 8 megapixeli. 

Avem parte de conectivitate 4G LTE, A-GPS, de un port USB Type-C și de un scanner de amprente. LeEco Le 2 PRO vine cu o baterie de 3000 mAh și rulează din fabrică sistemul de operare Android Marshmallow. Ca dezavantaje putem include aici lipsa unui slot microSD, dar și renunțarea la jack-ul audio 3.5 mm.

În oferta QuickMobile, telefonul costă doar 1.019 lei și poate fi comandat de aici!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×