Un feature phone Microsoft apare în fotografii; proiectul ar fi fost anulat

1.317 ori
<b>Un feature phone Microsoft apare în fotografii; proiectul ar fi fost anulat</b>În cursul săptămânii trecute aflam unul dintre cele mai inedite lucruri, și anume faptul că Microsoft a vândut afacerea feature-phone către Foxconn, și odată cu acesta și dreptul de a comercializa telefoane sub brandul Nokia. Totuși, astăzi dăm peste o

Săptămâna trecută aflam că cei de la Microsoft și-au vândut afacerea feature-phone către nimeni altul decât Foxconn, mutare prin care gigantul IT renunță la utilizarea denumirii Nokia pentru aceste device-uri. Aparent, se vehiculează faptul că această tranzacție a fost încheiată pentru suma de 350 milioane de dolari.

Astăzi totuși, dăm peste o serie de fotografii cu ce pare a fi un prototip de telefon clasic, unul ce vine însoțit de logo-ul Microsoft de această dată. Este vorba despre un model cu numele de serie RM-1182 ce ne oferă conectivitate 3G, suport dual-SIM și o cameră foto modestă cu bliț LED.

Cum cel mai probabil acest proiect a fost anulat, ne putem aștepta ca telefonul să ajungă la un moment dat la vânzare pe eBay sau o altă platformă de vânzări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×