Un feature phone Microsoft apare în fotografii; proiectul ar fi fost anulat

1.281 ori
<b>Un feature phone Microsoft apare în fotografii; proiectul ar fi fost anulat</b>În cursul săptămânii trecute aflam unul dintre cele mai inedite lucruri, și anume faptul că Microsoft a vândut afacerea feature-phone către Foxconn, și odată cu acesta și dreptul de a comercializa telefoane sub brandul Nokia. Totuși, astăzi dăm peste o

Săptămâna trecută aflam că cei de la Microsoft și-au vândut afacerea feature-phone către nimeni altul decât Foxconn, mutare prin care gigantul IT renunță la utilizarea denumirii Nokia pentru aceste device-uri. Aparent, se vehiculează faptul că această tranzacție a fost încheiată pentru suma de 350 milioane de dolari.

Astăzi totuși, dăm peste o serie de fotografii cu ce pare a fi un prototip de telefon clasic, unul ce vine însoțit de logo-ul Microsoft de această dată. Este vorba despre un model cu numele de serie RM-1182 ce ne oferă conectivitate 3G, suport dual-SIM și o cameră foto modestă cu bliț LED.

Cum cel mai probabil acest proiect a fost anulat, ne putem aștepta ca telefonul să ajungă la un moment dat la vânzare pe eBay sau o altă platformă de vânzări.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×